zondag 27 januari 2013

TBO Zendala Dare 42Deze week kregen we een sjabloon zonder verdere instructies. Wegens de werkdruk en de daardoor weinige tijd,was Erin blij dat ze in ieder geval een sjabloon had kunnen maken om haar trouwe aanhangers niet teleur te stellen.
Ik vond er niks mis mee. Het was wel een simpele vorm met weinig vlakjes en op de een of andere manier voelde ik ook  niet de neiging om hem in meer vlakken te verdelen.
In plaats van op de abc patroontjes site bekeek ik even het boek van One Zentangle a Day en zag daar patroontjes die me wel aanstonden en heb hier een soort afgeleide van gemaakt. De ronde bladen zijn van een soort ananas patroontje  en de pastil vorm is een plantenblad. De uitvoering is dus ook vrij sober en eenvoudig geworden en toch heeft hij wel wat,vind ik!


en de lege sjabloon.


11 opmerkingen:

 1. Love your Zendala. The tangles are so beautifully drawn and make an awesome Zendala.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eenvoud siert de mens, maar ook deze zendala. Juist door zijn eenvoud wordt de kracht die je werk uitstraalt vergroot. Hij is erg mooi geworden Carmela

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yours is just so well done. I really like it.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. very nice! What is the tangle in the "petal"? Nicely done.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Sue, thanks for the compliment. The pattern is a variation from the pineapple that stood in the book 'one zentangle a day'.

   Verwijderen
 5. Wow. Very well done. Love the tangles you used.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi geworden, Carmela. Misschien juist wel door de eenvoud!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Brilliant work Carmela! gorgeous choice of tangles :)

  BeantwoordenVerwijderen