zondag 13 januari 2013

TBO Zendala Dare 40
De opdracht van deze week beviel Erin eigenlijk zelf niet ,maar ze daagde ons uit om van deze eenvoudige goed te doorgronden sjabloon met gemakkelijke en weinig lijnen toch iets creatiefs te maken. Hij ziet er inderdaad simpel uit, dus werd het ook een uitdaging om er iets leuks mee te doen.
Nu denk ik er eigenlijk niet zo bij na. Ik zag alleen de grotere langwerpige vlakken die me als eerste in het oog sprongen en  ben op de Tangle ABC pagina gaan zoeken welk patroontje ik daar in wilde hebben en ik kwam uit op  Quiltz. Dat had ik nog nooit gemaakt en vond het wel mooi. Heb het wel hier en daar wat aangepast door ertussen kleinere zwarte vierkantje te maken. In het centrum heb ik Tuftid getangeld,ook nog nooit gebruikt en de rest heb ik intu├»tief ingevuld met al of niet bestaande of aangepaste patroontjes. Leuk om te doen en ik vind het zelf lijken op een windmolentje of op een ventilatorblad. Grappig!En de lege sjabloon hieronder!
6 opmerkingen:

 1. Goed gelukt deze zendala. Inderdaad een blad van een ventilator als je snel kijkt, leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed gelukt hoor. En ik vind het ook wel wat lijken op wieken van een molen. Maar dan natuurlijk wel een rare molen hoor met 7 wieken haha. Je hebt mooie tangles gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk gedaan, het lijkt net of er een dubbel rooster overheen ligt die verschoven is,of een soort kant effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nicely done - you would sure have to concentrate when doing this one!

  BeantwoordenVerwijderen