vrijdag 7 september 2012

The Bright Owl Dare 22 Monodala

De uitdaging van Erin van de Bright Owl betrof deze week onderstaande template en de opdracht was om alleen maar een en het zelfde patroontje te gebruiken en variaties hiervan!.Zij noemde dit dan ook een Monodala. Ik had er nog nooit van gehoord,maar het betekent dus een mandala met een en hetzelfde patroontje gevuld!
Nou vind ik paradox een mooi patroontje en kon het nog niet zo lang,dus was het voor mij een mooie oefening om hem ook mooi in de rondingen te maken. Normaal komt het mooi uit in een driehoek,dus ik ben eerst alle ovalen en andere stukken door middel van een middenstreep te delen in kleinere stukken en ben toen het paradox patroon gaan invullen en heb er soms een variatie opgemaakt met een vierhoekige soort. Vind hem niet echt slecht! Kijk en oordeel zelf ;-)))) 
En hieronder dan het lege voorbeeld!
 
 

 

13 opmerkingen:

 1. Mooie uitvoering van paradox. Ik vind mooi dat je de omlijning van de afzonderlijke figuren in tact hebt gelaten, zodat je het oorsorinkelijke ontwerp van de zendela nog herkend. Bijzonder fraai gedaan, mijn complimenten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, Carmela.mdeze is echt super.
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. The lines you have chosen give the monodala so much texture and character. I love how you have used paradox!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beautifully executed. Your lines are perfect. Nicely done.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hey Carmela.. mooi zeg!.. natuurlijk heb ik ook paradox voor deze uitdaging gebruikt.. op dit ogenblik een voor mij onweerstaanbaar patroon en toch heb ik een totaal andere mono-dala.. natuurlijk hangt alles af van de vorm van je vlakken en ook of je links of rechts draait.. heb hier al veel mee geëxperimenteerd.. leuk hé! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow - what beautiful, straight lines! Beautifully done

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Just wonderful....so intricate! must have taken you a long time!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Paradox 'doet' het heel mooi in deze monotangle. Mooi geheel geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Love the beautiful movement here! Lovely :)

  BeantwoordenVerwijderen