dinsdag 3 februari 2015

Diva Challenge 2003

Zoals altijd op de 1e maandag van de maand word een patroontje van iemand anders voorgeschreven en deze keer was het Athitzi van Eleanor Holt.
De naam is mooier dan de vorm. Het is gewoon een streepje wat zich herhaalt, naast en boven en onder elkaar. Dan kun je het nog horizontaal of diagonaal zetten en dat was het.
Ik had er nog nooit van gehoord of gezien en ik ga het zeker in deze vorm niet gauw meer gebruiken. Wat doe je ermee? Moeilijk.
Het 1e probeersel heb ik verscheurd, ik had vrije vormen ervan getekend en dat op de een of andere manier verbonden, geen gezicht.
Toen heb ik maar wegens de naderende Valentijnsdag een hart met potlood voorgetekend en dat ingevuld met dit patroontje, dan wat ranken met hartjes en takjes eromheen .
Door wat schaduw aan te brengen heb ik geprobeerd er iets van diepte in te brengen.
Ik ben niet erg blij met het resultaat, maar beter lukte niet!.
11 opmerkingen:

 1. Leuk hartje zo! Ja, deze tangle was een echte uitdaging. Gelukkig deed het me denken aan een borduurtechniek, dit hielp me aardig op weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Great idea to put it into a heart. I like the way you used it in different directions to fill the heart.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Very nice tile. I am not sure what to do for this challenge yet, having trouble with the concept.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toch leuk geworden hoor, Carmela! Ik moest wel een beetje lachen, want ik zie er duidelijk (nou ja, voor mij dan) ogen in en mieren die erom heen lopen :-)
  Fijn hè, dat de Dare er weer is?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. A delightful airy Tile. Very nice texture created with the Athitzi pattern. Well done, Carmela.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi gedaan, die hartvorm! Net als jij had ik moeite om dit patroon te verwerken in een zentangle tile zoals ik gewend ben. Toch leuk om te zien dat het uiteindelijk wel lukt, als is het misschien anders dan gehoopt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ook al ben je niet blij met je resultaat, ik vind hem leuk en vooral met die border er om heen ziet het er weer heel anders uit. Leuke tangle trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nice work with Athitzi. Love the way you framed it with your twigs and hearts. I agree though, it was a difficult one to use.

  BeantwoordenVerwijderen