zondag 3 maart 2013

TBO Zendala Dare 47 Losing It

Erin van TBO heeft het voornemen om wegens gezondheids redenen flink wat pondjes te verliezen dit jaar.Omdat het de 1e zaterdag van de maand is wilde ze er een extra uitdaging bij doen en dat was om van het bestaande sjabloon een stukje te "verliezen", dus weg te laten. Ik heb de buitenrand en de bovenste ovalen weg gelaten.In 1e instantie vond ik de sjabloon op een stuurwiel van een schip lijken en ondanks de ronde vormen was het toch niet mijn ding.Ik wist niet zo goed wat ermee te beginnen en ben maar gewoon lijntjes gaan trekken in de kleinste ovaaltjes en de anderen volgden toen vanzelf.Toen heb ik de ovaaltjes maar door middel van een soort Betweed met elkaar verbonden.
Sommige ovaaltjes laten me aan paaseitjes denken. Ik heb nog schaduw aangebracht en dat maakt het wat levendiger,maar al met al vind ik het een vreemde zendala geworden!

en de lege vorm!
5 opmerkingen:

 1. misschien vreemd maar wel mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I so love betweed and this tile is outstanding!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem zeker niet vreemd. Door zijn eenvoud vind ik hem net erg mooi. De betweed tussen de ovaaltjes maken het echt een mooi geheel. Het lijkt wel op een bol van heeeel dik garen wat in consequente opgerold is. Mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grappig, ik wilde precies dezelfde woorden schrijven als Efie. De Betweed doet het erg goed hierin.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Love your Zendala. The changes you made to the original look great!

  BeantwoordenVerwijderen