zondag 23 december 2012

TBO Zendala Dare 37

De uitdaging van The Bright Owl was een sjabloon met alleen maar rechte lijnen in de vorm van vierkanten en driehoeken.
Ik wist er niet zo goed een begin in te krijgen,maar wist ineens dat ik het patroontje MEO wilde gebruiken in de buitenste blokken en ben daar dan aan begonnen. werd een beetje dizzy van het turen om het zwart mooi tussen het patroontje te krijgen. De rest volgde vanzelf.
Nu ik hem gescand heb lijkt het alsof ik een ster zie! Ook heb ik weer met wat potloodschaduw gewerkt.


En het lege sjabloon!
 
 
 

7 opmerkingen:

 1. Looks like some intense line work. Nice job.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed gelukt, Carmela, mooi die schaduwen in de hoeken. Dat turen op zo'n zwarte ondergrond valt soms inderdaad niet mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooi geworden Carmela, ook mijn eerste indruk was een prachtige kerstster. Ik vind je tangles bijzonder goed uitgekozen, en mooie schaduw accenten in de ountjes van de tangles. Je hebt er een heel evenwichtige zendala van gemaakt. Met mooie donke partijen en omrand met luchtige delen.
  Fine kerstdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook voor jou en je gezin eine gooie roetsj en veul geluk in t nuuje joar!
  Bedankt voor je commentaar op Zd38, ik print de zendala altijd uit op A4, en trek hem dan over. Meestal doe ik dat met mijn lichtbak,maar kan ook bijvoorbeeld op een glazen tafel waar je aan de onderkant even een lamp plaatst zodat je veel licht krijgt en door het dikke papier heen de template kunt zien. Is even wat werk, maar je bent wat flexibeler, en je kunt wat makkelijker ruimtes creeren naar eigen inzicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook een lichtbak die ik veel gebruikte met het nummerologische mandala tekenen,maar er nooit aan gedacht om zo de zentangles over te tekenen. Je hebt dan inderdaad de vrijheid de lijnen te veranderen zo je zelf wilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Pracht-patroontjes gebruikt voor deze kerstster!

  BeantwoordenVerwijderen