zondag 9 december 2012

TBO Zendala Dare 35 eigen sjabloon

Ik ben trots en verwonderd van het resultaat van de opdracht van deze week van The Bright Owl.
Erin legde uit zoals zij begonnen is met het ontwerpen van sjabloons voor de zendala's. Je moest een blad papier vouwen op bepaalde manieren zodat je een drie of vier dubbel driehoekje krijgt. Hier moest je dan een stukje vanaf knippen zodat het op je maat tekenblad paste en dan moest je hier en daar inknipjes geven en dan kun je het uitvouwen en dan heb je al een soort patroontje. Dat lukt bij mij maar half, want ik heb op de een of andere manier het papier of verkeerd gevouwen of verkeerd ingeknipt,dus ik had een halve zendala,hahaha.

Niet getreurt dacht ik, ik teken eerst de eerste helft op het papier en draai het dan om en maak de andere helft en zo geschiedde..............Maar ik was vergeten er eerst een scan van te maken,dus je ziet helaas de lijnen van de volgende fase erdoorheen! Daarna ga je lijnen met elkaar verbinden om meer vlakjes te krijgen om te tangelen,dus begon ik en zie zelf waar ik eindigde.........

 
Daarna begonnen met invullen van de patroontjes en ik sta zoals gezegd zeer blij verwonderd van het eindresultaat.
Ook mijn man vind het erg goed gelukt en het maakte me zelfvoldaan en trots! Dat heb ik toch maar even voor elkaar gekregen, echt te gek!  Zie en oordeel zelf en geef me graag feedback! Leuk om te zien hoe de opbouw gebeurd.
 
 
 
 
 
 

8 opmerkingen:

 1. Hoi Carmela, ik heb inderdaad ook heel erg genoten van deze challenge. En ja verwondering zeker. Kan ik mn eigen zendala maken? Ik vind jou template heel erg mooi. Ik hou van bloemen, en als ik naar jou eindresultaat kijk zie ik alleen maar bloemen. Werkelijk heel erg mooi. Zeker een werkstuk waar je trots op mag zijn.
  Liefs Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Your snowflake turned out just lovely! Great job, Carmela!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad een juweeltje Carmela.. top! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeker iets om trots op te zijn, Carmela! Ergens ophangen misschien? Deze is het zeker waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nice job on this Zendala. Looks very delicate, just like a snowflake.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw! Ja dit is zeker erg goed gelukt!
  Hij is prachtig!
  Ik ben nog aant worstelen)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. i love all the fan shapes! so pretty and fun!

  BeantwoordenVerwijderen