woensdag 27 september 2017

Diva 334

Dezw week kregen we een video te zien van Molly Hoolibough die een  video online gezet had over een tile met een Crazy NZeppel patroontje.
Nu was ik nooit gecharmeerd van dit patroontje.
Ik vond het wel mooi, maar op de een of andere manier lukte het mij nooit die een beetje leuk op papier te zetten.
Na nog eens goed de video bekeken te hebben geloof ik dat dit kwam omdat ik het raster altijd met potlood tekende en het een beetje weg viel, of dat ik het zelfs weggumde nadat ik het met het patroon gevuld had.
Vandaag had ik er zowaar lol in en vind hem zelfgelukkig toch geslaagd en hij ziet er volgens mij ook een beetje uit als het origineel.

Misschien komt dat ook, omdat ik 3 weken nauwelijks heb kunnen zentanglen door de grote verbouwing in ons huis, geen stoel of plek om rustig te zitten..
Ik miste het toch wel heel erg en besloot mijn spulletjes te pakken en lekker in de keuken op een ienie mini stukje vrije tafel te gaan tangelen en het is gelukt.
Ik voel me nu lekkker Zen en zo zie je maar ....ook op een klein stukje plek, je kunt overal en altijd een tile maken.6 opmerkingen:

 1. Using Google translate, I think the gist of what you said is that you are undergoing a major house renovation, so you don't have any regular place at which to do your tangling projects. Nonetheless, even under this handicap, you managed to produce a credible tile. I don't think your N'Zeppel is very "crazy" though. Perhaps when you are trying to work amidst all that renovation clutter, your mind wants to find order. Good luck with the rest of the project. My experience has been that living through the construction has been worth it.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik weet alles van verbouwingen en heb er echt een hekel aan maar achteraf ben je dan toch weer heel blij dat het is gebeurd nu de winter er stilletjes aan komt.
  Een heel mooi werkje laat je ons hier zien Carmela

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie 'nzeppel, prachtig gecombineerd met de tangles in de hoeken. Heel mooi eindresultaat.
  Ik hoop dat de verbouwing verspoedig verloopt en je gauw weer een fijn plekje hebt om te tekenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goodness, it must be difficult with renovations going on. Yet, you managed to make a nice tangle to share with us!

  BeantwoordenVerwijderen