woensdag 15 mei 2013

Diva Challenge 118 Kuke

De uitdaging van deze keer was wat normaal de eerste maandag van de maand is en dat houd in dat er een origineel zentangle patroontje van een Gecertificeerde Zentangle Leraar gebruikt word. Deze keer was het een patroontje van Katy Abbot en de naam is Kuke. Ik vind het een erg leuk patroontje, het ziet leuk uit en het is vrij gemakkelijk,maar..........................je verkijkt je er ook een beetje op. Ik was begonnen met allerlei vormen en begon het te vullen met Kuke,maar... verkeerd om. Dit patroontje heeft de blaadjes van buiten naar binnen en ik had het van binnen naar buiten binnen de vorm getekend. Ik vond het ook wel grappig,maar het klopte niet met het voorbeeld. Na nog eens goed gekeken te hebben zag ik mijn fout en ben toch maar opnieuw begonnen!. Ik vond het leuk om meerdere buitenvormen te proberen en heb een bol een langwerpig ovaaltje en  een soort "kiesvorm'langwerpig maar niet geheel rechthoekig of vierkant te gebruiken. Voor mijn gevoel paste er geen ander patroontje meer bij en was hij af. Ik vind hem zelf wel erg leuk geworden.
8 opmerkingen:

 1. Wonderful! It appears as if I am looking through droplets of water. Very nice!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Love the monotangle! I've been doing Ray's monotangle challenge and I have such a hard time with them.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow! Oh wow! I love this! Awesome monotangle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Agree that this is a great mono tangle. Like the layered effect that you achieved.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem geweldig Carmela. Het is een prachtige monotangle geworden. Door het toepassen in andere vormen dan rond, creeer je een leuk speels 3D effect waardoor het lijkt alsof deze vormen de bolletjes Kuke omhelsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Great Kuke monotangle - love that you've squished some kukes between the round orbs.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ontzettend goed gevonden! Veel en veel leuker dan al die "losse" bollen!! Zelf wist ik er ook niet zo goed raad mee, al vind ik Kuke op zich best leuk.

  BeantwoordenVerwijderen