zondag 24 februari 2013

TBO Zendala Dare 46

De sjabloon die we deze week voorgeschoteld kregen kon me totaal niet bekoren. Op het eerste gezicht vond ik hem vreselijk en lelijk en zag echt niet wat ik er mee moest. Ik heb er zelfs over gedroomd vannacht en in mijn droom zou het met de horoscoop te maken hebben en zouden de vlakjes gevuld moeten worden met de dierenriemtekens. Gekker moet het niet worden!Hahaha.  Maar ja dat werd het niet. Het enige wat ik wist is dat ik het patroontje Paushalov wilde gebruiken en dat heb ik in de binnenste ovalen gebruikt. Ik had ook nog de pech dat mijn splinternieuwe pen er mee op wilde houden waardoor er jammergenoeg enkele wat dubbele lijntjes ontstaan zijn in de rechter ovalen.
Maar goed,hij is af en dit is het geworden! Heb al eens mooiere gemaakt,vind ik zelf!
Het voorbeeld!


5 opmerkingen:

 1. a lovely showcase of some nice tangles :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toch vind ik deze wel heel mooi, hoor Carmela. Vooral de dubbele lijnen die veel verbinden doen het goed. Paushalov is leuk, die ga ik ook eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nou, ik vind t toch heel niet tegenvallen hoor!
  hij is mooi geworden.
  ja jij doet leuke dingen met die paus halov

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou Carmela, ik vind dat je jezelf te kort doet hoor. Het is toch wel een mooie zendala geworden, zeker de uitvoering van Paushalov is niet verkeerd. Wil deze zelf ook binnenkort gaan proberen. Als ik jou was zou ik in elk geval de achtergrond van deze nieuwe tangle in jou zendala met een potlood(B2) en doezelaar licht grijs maken. Wedden dat het er heel anders uitziet.

  BeantwoordenVerwijderen