dinsdag 30 mei 2017

Diva 318

De opdracht van deze week van de Diva was me niet geheel duidelijk en ik heb hulptroepen in moeten schakelen in de vorm van Diana Schreur, die zo vriendelijk was om me precies uit te leggen hoe ik het moest doen.

Het was de bedoeling een Dyptich te maken................  het moeten een soort panelen voorstellen, dus 2 delen die met elkaar verbonden zijn en ik begrijp en zie in har voorbeeld dat het in spiegelbeeld getangeld is.

Ik heb een ronde Zendalavorm genomen, aangezien dat zo wie zo mijn favoriet is en hem doormidden gevouwen. Dan heb ik met potlood een lijntje getrokken een cm van de kant af, zodat je ook ongeveer 2 delen ( panelen) creëert.

Dan de zoektocht naar welk patroontje ik wilde gebruiken en het is een nieuw voor mij geworden, genaamd Trefoil.
Daarna heb ik het verbonden met een gedeelte van datzelfde patroontje.
Of het precies de bedoeling is zoals ik het gemaakt heb, weet ik niet, maar ik vind het toch wel aardig gelukt en leuk geworden.


8 opmerkingen:

 1. The use of triangles really make a bold statement, and then the use of the flowing tangle balances this Diptych out nicely!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt precies gedaan wat de bedoeling is.
  En wat een leuke manier om de ronde tile zo te vouwen. Ook prachtig getangeld!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fabulous composition! I love the little flower hinges!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw Carmela, hij is prachtig geworden! Leuk gevouwen en het midden heeft echt een dieptwerkend effect. Het lijkt op een vierkante pilaar die boven de panelen uitsteekt! Super gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helemaal met Diana eens, hij is prachtig!!!

  BeantwoordenVerwijderen