maandag 3 maart 2014

Diva Challenge 157

De tijd vliegt voorbij en zo is het weer de eerste maandag van de maand en dan is er altijd een extra uitdaging en wel om een zentangle te maken waarbij een patroontje van een ander gebruikt word.
Deze keer was het Charlie van Erin Olson. Moeilijk te verwerken, behalve in een rand, vind ik.
Ik vind dit ook geen creatie geworden om naar huis te schrijven,maar goed. Charlie heb ik een beetje als rand gebruikt in verschillende variaties, daarna een als scheidslijn en een grotere in het rechtervlak.
Verder heb ik Crescent Moon en Echoism gebruikt. Ook heb ik een klein beetje kleur gebruikt, omdat ik vond dat je het patroon Charlie waar het om gaat niet goed kon onderscheiden.
Zelf vind ik het wat druk geworden,maar het zij zo!


9 opmerkingen:

 1. I think you must be sitting and waiting for the challenges to come out - so quick you are!! Well one, this is great, Carmela! Full of ziggy energy. Axxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben het helemaal met je eens Carmela. Een tangle die moeilijk te combineren valt met space en andere patroontjes. Ik vind het slim hoe je het aangpakt hebt, en er toch een aardige draai aan gegeven hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I really like the touch of color - & the flowers... always love your flowers.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love "Charlie" as a border and it looks like you used it as your whole string....very elegant the way it frames you piece!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk idee om Charlie in de rand te verwerken, mooi gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gorgeous! Especially I like the way you used Charlie as a frame! Wonderful varaitions!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Great way to use the tangle by using at as your string.

  BeantwoordenVerwijderen