maandag 21 oktober 2013

Diva Challenge 141

Een Duo Tangle was de opdracht en wel met de patroontjes  Fengle en Quandary. Jee zeg wat had ik er moeite mee. Ben 3 x opnieuw begonnen. Telkens raakte ik de weg kwijt met Quandary. Als je goed kijkt zie je ook hier en daar een foutje. Vind beiden een leuk patroon,maar Fengle gaat me dan goed af en Quandary helemaal niet. Ook is het moeilijk om met deze 2 patroontjes een mooi bij elkaar passende zentangle te maken. Heb het maar bij de 3e poging gelaten. ook de minder geslaagden moeten geshowd worden!
Dus ik vond dat Laura maar een moeilijke challenge had uitgeschreven.10 opmerkingen:

 1. Very beautiful Carmela. I love the way you made alot of fengle variations. It shows that you had fun with it :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gooide ook de eerste twee tekeningen weg vanwege Quandry. Ik vind het geheel mooi geworden! Leuk dat je verschillende varianten van Fengle gebruikt hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb eerst in een apart schetsboek beide zentangles geoefend. ik ben het helemaal met je eens, quandary is moeilijk, hier en daar is 't bij mij een puinhoop geworden. fengle daarentegen vind ik erg leuk. jij hebt er hele leuke variaties op gemaakt. jouw werk is beslist beter uitgevallen dan de mijne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad beide patroontjes zijn niet zomaar uit je pen te toveren. Oefenen is het devies. Zelf vind ik het moeilijkste om een mooie evenwichtige fengle te maken met allemaal blaadjes of armen die even dik en lang zijn. Is bij mij niet helemaal gelukt, maar ja, t is wat t is, Ik vind de fengles van jou in elk geval wel mooi gelukt omdat alle armen gelijk zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Very lovely! Especially I like the wonderful variations of Fengle!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inderdaad een behoorlijk lastige challenge. Ik heb er ook mee zitten 'vechten'.
  Vind de jouwe toch leuk geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Quandry can be difficult, but it is also forgiving. It does not have to be exact. I find turning my tile helps. Yours turned out well.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I found a way to do Quandry (which I did very poorly on my posted piece) by using a grid. Try looking at this video on YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=c4LZbKOJs5k

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow, what a beautiful tile. It's amazing that you do it without any thought and final sketch in mind

  BeantwoordenVerwijderen