zondag 1 september 2013

TBO Zendala Dare 71

Nadat Erin vorige week geen uitdaging had uitgeschreven kwam ze deze week met en een moeilijk sjabloon en een nieuw patroontje genaamd Midoosa. Een erg leuk patroontje wat gemakkelijk lijkt,maar waar je wakker bij moet blijven,omdat je je snel vergist met het verbinden naar elkaar. Ik gebruikte het in het midden met de beetje driehoekige vorm,maar dit is niet geheel gelukt volgens de beschrijving,vandaar in de buitenbollen nog eens, waarvan op een na alles wel gelukt is,met concentratie. Verder heb ik in de ring na de hartjes het patroon Crusade gebruikt,maar komt het niet geheel uit de verf,omdat het er maar een is.
Ik ben niet ontevreden met het eindresultaat en geloof dat het zwart/wit  zich goed afwisselt!
en de lege vorm.


7 opmerkingen:

 1. Wonderful zendala! Nice contrast and beautifully drawn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is heel mooi Carmela, en jazeker...hij is heel goed in balans!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem heel mooi geworden. Het midoosa patroon in het midden vind ik net heel mooi geworden, dat door het toepassen van deze tangle een zwarte bloem in het midden is ontstaan vind ik bijzonder mooi. Ook midoosa in de bloemen aan de buitenkant vind ik heel erg goed gelukt. En je zendala is zeker een heel evenwichtig geheel wat betreft donker en licht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nice job on this and nice job of incorporating her new tangle Midoosa. Sory could not read your post as the translator was not working.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad is de verdeling van zwart en wit goed in balans! Ik vind dat de Midoosa heel goed gelukt is. Ik durfde het niet aan, want op een kladpapier lukte het niet erg.

  BeantwoordenVerwijderen