zondag 11 augustus 2013

TBO Zendala Dare 69


De sjabloon die Erin van The Bright Owl deze week voor ons gemaakt had vond ik in eerste instantie op een narrenmuts lijken! Hij sprak me niet zo aan en vond het maar moeilijke vormen om iets van te brouwen. Maar goed, naar er een tijdje naar gekeken te hebben,toch maar de nieuwsbrief van de tangle.com pagina erbij genomen en naar de laatste refrechers gekeken. Er waren patroontjes bij die ik nog nooit gebruikt had en die wou ik wel eens verwerken in deze sjabloon.  In de buitenste grotere rondere vormen ben ik met 4Corners begonnen,daarna heb ik Navaho verwerkt. Het midden wist ik niet,heb geprobeerd auraknot te gebruiken. Die gat me normaal goed af, vind ik ook leuk,maar had hem al lang niet meer gemaakt. Hij mislukte dus ook faliekant,vandaar het beetje ongelijke vulsel.
De buitenste bolletjes vulde ik met iets spiraligs,maar vond ze zo eenzaam en los staan,dus heb er wat krulletjes bij gemaakt.  Ben er niet zo blij mee,maar achteraf is het toch wel een geheel geworden.


                                                        en de lege vorm hieronder.


11 opmerkingen:

 1. This is so lovely. I had a terrible time with this template, but you did a fantastic job.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I felt the same as you. I did not like this template very much, but was very surprised at the final outcome. Your final outcome is impressive. Great job.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi, ik vind deze ook mooi!
  vind het moelijk vanuit een voorgetekend patroon te werken. Maar wel leuk om te doen.
  groetjes Viola

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beautiful zendala! I admire how You have desinged Your own way this zendala. Great!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi hoor, ik vind vooral de 'zachte' buitenkant heel,goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I like the way you built up to that awkward circle. You blended the way to it so it isn't even noticeable. Very nice.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I love what you've done with this template. Very lovely!

  BeantwoordenVerwijderen