zondag 19 mei 2013

TBO Zendala Dare 58


Gisteren kwam de uitdaging van The Bright Owl en meteen kreeg ik er een goed en blij gevoel van. Dit is echt een sjabloon naar mijn hart!.
Vandaag ben ik begonnen met de buiten punten en daar heb ik Sindoo in getangeld, een patroontje wat ik nog nooit gebruikt had en wat ik erg mooi vind.  Daarna was de rand eronder aan de beurt en daar zit een vorm van Archer in. Toen heb ik de buitenrand getangeld met een soort buxus takje. Ik was wat anders van plan,maar eerst had ik de binnenkant gedaan en vond dat wat kaal en heb het toen aan de buitenkant gespiegeld. Ik wilde het eigenlijk leeg laten,maar vond het te wit en vandaar die halve bloem van Judy West.
Dan het dilemma van het midden, leeg laten of niet ?......... Niet heeft gewonnen,maar wat er in te zetten?Ik kwam Sundoo tegen, ook nog nooit gebruikt,maar ook grappig. Ik ben heel tevreden met het eindresultaat en heb er veel plezier aan gehad!


En de lege vorm!
                                                       13 opmerkingen:

 1. Absolutely gorgeous! Love your work :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Very good use of the template this week Carmela, I also love the Sindoo tangle pattern, it looks great in your design.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. This is lovely Carmela,very intricate.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I look forward to seeing your zendalas every week. Thanks for sharing!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beautiful Zendala! Love your choice of tangles.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is dat toch prettig, zoveel plezier hebben in het maken. Hij is ook erg goed geworden!
  Ik heb de mijne gisteravond gemaakt, kan hem alleen nog niet online zetten omdat ik niet thuis ben maar bij mijn dochter in Zwitserland. Kan, nu ik klaar ben, wel de inzendingen van alle anderen zien.
  De mijne komt dus later in de week.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een mooie zendala Carmela. Je hebt interessante patroontjes gebruikt, die ik zelf ook nog nooit gebruikt heb, maar die ik zeker de moeite waard vind omdat ze een prachtige uitstraling hebben zeker Sindoo. Ook je delicate randje aan de buitenkant vind ik mooi het lijken wel palmtakjes die rondom je zendala lopen. Een goede combinatie tussen zware en lichte patroontjes met een evenwichtig eindresultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij is prachtig geworden Carmela, En wat een uitdaging om Sindoo er voor te gebruiken. Ik heb hem nog niet uitgeprobeerd maar ga dat gauw een keer doen, Hij komt hier goed tot zijn recht. De Zendala is heel mooi in balans!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. A beautiful zendala with great balance between lights and darks. Very delicate looking also.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Great Sindoo and also like the outer border.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Very, very pretty! So delicate and lacey.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. vind hem prachtig! vooral de buitenste randen maar die sindoo vind ik ook intresant...ga ik ook eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen