maandag 1 april 2013

Diva Challenge 112

Vandaag is het weer de eerste maandag van de maand en dan word er een uitdaging uitgeschreven die rondom een patroontje van een ander draait. Vandaag was de keuze gevallen op het patroontje Tuxedo en dat is ontworpen door Lee Ann. Op zich wel een leuk patroon en daar was ik ook mee begonnen,dus dat staat prominent in het midden!. daaromheen heb ik Flux links en Mooka rechts gemaakt. Het patroontje bovenop bestaat ook,maar ben even de naam kwijt!.Toch vind ik het vaak moeilijk om een mooie samenhang te krijgen rond een vast patroontje en weet ook niet of dit geheel gelukt is met deze.10 opmerkingen:

 1. I like it very much! I understand though because fixed patterns are limiting to me too! I think your other choice in patterns gives it a softness. What a lovely garden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ook ik vond het moeilijk om een begin te maken met dit patroontje. Maar eenmaal bezig gaat het toch aardig goed om het patroontje te tekenen. Je hebt er een aardige compositie mee gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. It reminds me of seeds in the garden! Lovely.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. And it reminds me of a garden gate. Beautiful!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I agree, fixed patterns are tough for me but you've done a beautiful job. I like your addition of the Printemps spiral you added. Nice job.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo Carmela, de eerste inzending van de week komt van jou! Het is altijd lastig zo'n rechthoekige tangle; ik vind dat je er een mooi iets van gemaakt hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi! Door de zwarte accenten valt Tuxedo wel het meeste op, maar overheerst absoluut niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nice job. Is hard to get a consistency for these tangles.

  BeantwoordenVerwijderen