maandag 18 maart 2013

Diva Challenge 110 Out of the Box

Deze uitdaging was er eentje waarbij je even moest denken, want je moest een zentangle maken op een manier die je normaal niet snel zou gebruiken! Ik maak de zentangles meestal niet in mandalavorm,meestal  of bijna nooit met kleur en ik ben meestal van het fijne priegelwerk.
Deze mandalavorm heb ik bewust niet helemaal rond en dicht genaakt.
Dus het kostte me enigszins moeite om grote vlakken en grote patroontjes te gebruiken.Ook tangel ik vaak intuïtief en nu moest ik erbij denken. ook de kleuren heb ik er grover op gezet dan ik normaal zou doen bij het mandala tekenen ,maar toch heb ik er veel plezier aan gehad en vind het resultaat wel grappig.
Stiekem is er toch wel een klein,heel klein opvul bolletje in geslopen. Zo zie je maar dat je eigen stijl zich niet helemaal laat verloochenen al zou je willen.
De patroontjes die ik gebruikt heb zijn, Lucky, Paradox, Betweed en een vorm van Triangel en de bollen bovenop weet ik niet meer.

10 opmerkingen:

 1. Using a circle is the perfect way to leave the box behind!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Moot geworden Carmela! De kleuren vind ik ook mooi bij elkaar passen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Very pretty, Carmela... I love the shape and the colored tangles. I believe the bulbs on top are Cruffles. Nice job!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pretty!, lovely colors and delightful tangles.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hartstikke leuk geworden! De kleuren passen erg mooi bij elkaar. De gele Triangles knallen er lekker uit, ik vind ze echt leuk, zo groot, en de lijnen erin geven ze een speciaal effect. Heb zelf ook veel plezier gehad!

  BeantwoordenVerwijderen