zondag 3 februari 2013

TBO Zendala Dare 43

De uitdaging van deze week was een mooie sjabloon die je mocht vullen met je favoriete patroontjes, zodat je je een echte kunstenaar voelde als je creatie af was. Favoriete patroontjes gaan je meestal gemakkelijker af,maar ik moet je zeggen dat ik het erg moeilijk vond te bedenken welke van de vele favorieten van mij ik erin zou zetten!
Normaal zie ik meestal welk patroontje waar het beste in past en ga ik intuïtief aan de slag,maar nu vond ik dat sommige van mijn lievelings patroontjes net niet in de vorm zouden passen,dus wel een dilemma voor mezelf!
Torenhoog op nummer een is voor mij Betweed en die heb ik ook als eerste getangeld en voor degene die het niet weet dat  is de stervorm in de 1e rij punten. Daarna heb ik de bloembladen met een soort Leaflet gedaan. Paradox is ook een van mijn grote favorieten,dus die moest erin en dat zijn de volgende punten en uiteindelijk heb ik voor de buitenste blokjes gekozen voor Buttercup.

Eigenlijk vind ik het inderdaad toch wel een leuke combi geworden en het doel is behaald, trots op jezelf dat je weer een uniek kunststukje gecreëerd hebt,waardoor je jezelf een beetje een echte kunstenaar voelt! ;-)


En de lege sjabloon!

6 opmerkingen:

 1. Heel mooi, Carmela. Het lijkt of er allemaal laagjes op elkaar liggen! Ook ik vond het moeilijk een favoriet te kiezen, net als jij heb ik er best veel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beautiful! It has a 3D effect

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooi Carmela. Vooral het midden en de betweed, inderdaad 2 geweldige tangles.
  Mijn complimenten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lots of great tangles and great line work.

  BeantwoordenVerwijderen