dinsdag 18 december 2012

Diva Challenge 100 Dance.

Deze uitdaging is een speciale. Al 100 x heeft Laura Harms sinds ze in december 2010 de officiele Zentangle cursus van Maria Thomas en Rick Roberts heeft gevolgd  en met  certificaat afgesloten, wegens haar enthousiasme een uitdaging uitgeschreven via haar weblog de Diva.
De Zentangle stichters Maria en Rick vonden dit zo speciaal dat ze er een nieuwsbrief aan hebben gewijd en ter ere hiervan 3 nieuwe patroontjes hebben uitgebracht. Wat Laura voorsl van hun geleerd heeft is dat zentangle niks te maken had met winnen of verliezen,maar gewoon het creeeren van kleine kunstwerkjes waar andere mensen door geinspireerd worden of alleen er van kunnen genieten en zonder kritiek iedres kunst kunnen respecteren.

Maria en Rich wilden Laura eren met deze patroontjes en noemden ze DivaDance en het bestaat uit 3 patroontjes die ze Waltz, Foxtrot en Rock en Roll genoemd hebben.
Ook hebben ze een leuke poster gemaakt met dit alles erop!De patroontjes zijn een mix van  grillige lijnen met zwarte vlakjes en wel in verticale vorm = Waltz
In kruisvorm = Foxtrot en in ronde vorm = Rock 'n roll Ik heb ze alledrie verwerkt in een zentangle en daar is ook alles mee gezegd! Vond het moeilijk er iets moois van te maken! Ik ben begonnen links midden, toen links onder en vond alles wat opgepropt! Ben toen aan de ronde vor begonnen en het eindresultaat is te zien. Was misschien mooier geweest om  linsonder rechts te hebben getangeld,maar het is wat het is ;-)))))))))) en dit is het!

10 opmerkingen:

 1. An amazingly beautiful tile! Love the flow and contrast in black and white!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is wat het is inderdaad, intrigerend om naar te kijken, met een goede verdeling van de zwarte delen. Fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dr zit een heleboel beweging in hoor! echt een soort dans!
  ik vind m mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Ik vergeet te zeggen dat het een mooie zentangle is waar je met plezier naar kijkt!

   Verwijderen
 5. Dank je wel Anne, ik was er niet onverdeeld gelukkig mee,maar ja de ene gaat je beter af dan de andere.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Love your tile using the new tangles!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I love all your different Diva Dance tangles.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. inderdaad een mooie verdeling van het zwart.. toch wel een speciaal effect!

  BeantwoordenVerwijderen