zondag 21 oktober 2012

TBO Zendala Dare 28

The Bright Owl had deze keer een mooie sjabloon gemaakt die je naar eigen keuze mocht vol tangelen,dus heb ik vanmiddag lekker mijn gang kunnen gaan. Deze keer met alleen zwarte en witte vlakken en alleen met fineliner. geen potloodschaduwen aangebracht!Ik heb toch wel moeite om de sjabloon te verkleinen naar A5 formaat. Na 5 pogingen is het gelukt,vraag niet hoe.........maar je ziet wel dat de sjabloon en het door mij getangelde niet hetzelfde formaat hebben!


 
 
De lege sjabloon!
 
 
 

4 opmerkingen:

 1. Ik heb zelf ook vaker moeite met het afdrukken van de sjablonen. Ben blij dat het uiteindelijk toch gelukt is. Ik vind je eindreslutaat mooi door zijn eenvoud. Zwart en wit zijn mooi afgewisseld, zodat je een mooi rustgevend totaal hebt gecreeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoals Ilse al zegt, er is een mooie balans in je zendala! Wat voor problemen zijn er met afdrukken van je sjabloon? Ik klik gewoon op de link en vervolgens op afdrukken, 'deze pagina'. Dat neem ik dan over op een tile van het formaat dat ik wil.
  Carmela, ik ben via een omweg op je Blog gekomen. Als ik bij 'The bright owl' op je naam druk, krijg ik te zien dat ik geen rechten heb om je blog te lezen. Hoor je dat vaker?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Anne, van de problemen om op mijn blog te komen weet ik niks, wel dat veel mensen problemen hebben om commentaar te geven,omdat ze dan een account moeten aanmaken en dat niet willen. Maar het formaat pas ik normaal ook aan op ongeveer hoe groot ik het wil en print het op A4 formaat,maar ik heb nu een A5 blok gekocht en vind dat wel een fijn formaat
   maar als ik dat aanklik, en danafdrukvoorbeeld krijg ik hem niet in zijn geheel erop,dus een heel gefrobel. Er zal een makkelijke manier zijn om ergens A5 te selecteren en hem ook op die maat afgedrukt te krijgen,maar die heb ik nog niet gevonden!

   Verwijderen